Activiteit

Algemene Ledenvergadering

27 nov
Woensdag 27 november 2024
09:30 tot 12:00
Bijeenkomst
1 minuut lezen

Wat staat op de agenda?
Eén van de belangrijke onderdelen is de verkiezing van de nieuwe bestuursleden en het benoemen van de nieuwe voorzitter per 1 januari 2025. Het bestuur van Sociaal Werk Nederland vervult een cruciale rol in het toezien op een effectieve en efficiënte vereniging en het gezamenlijk krachtig profileren en positioneren van de branche op landelijk niveau. Omdat de zittingstermijn van enkele bestuurders afloopt, ontstaat er op korte termijn ruimte voor versterking. Het huidige bestuur telt vier leden en mag worden versterkt met vier nieuwe bestuursleden, die in tweetallen per 1 december 2024 en 1 april 2025 aansluiten.

De zittingstermijn van Eric Lemstra, de huidige voorztter loopt tot het einde van dit jaar. Daarom is het ook noodzakelijk een nieuwe voorzitter te benoemen per 1 januari 2025. 

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de governance van de vereniging, het jaarplan en de begroting. En we staan stil bij de voortgang van het 'Welzijn en Zorg Akkoord' en overige landelijke ontwikkelingen.

Machtiging
Zoals gebruikelijk kun je als directeur(-bestuurder) een medewerker of collega-lidinstelling machtigen als je zelf niet aanwezig kan zijn. Zo laat je ook jouw stem horen. Zorg ervoor dat het formulier uiterlijk vrijdag 22 november in ons bezit is.

Aanmelden
Praat mee en ontmoet je collega's! Aanmelden kan via deze link. De definitieve agenda en overige stukken verzenden we in de week van 11 november.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarah Karim via e-mail of tel. 030 - 721 0 721.