Activiteit

Webinar AVG

29 okt
Dinsdag 29 oktober 2024
10:00 tot 11:30
Online
1 minuut lezen

Werk je bij een kleine tot middelgrote lidorganisatie en hou je je bezig met het organiseren van de AVG? En raak je soms ook het spoor bijster binnen al die regels? Reserveer hier een plekje voor de verdiepingssessie over de AVG. De kennis en inzichten die je opdoet kun je daarna doorgeven aan andere professionals binnen je organisatie.  

Verschillende leden geven aan dat ze behoefte hebben aan ondersteuning bij de AVG. Daarom organiseren we dit jaar diverse verdiepingsbijeenkomsten voor medewerkers die zich bezighouden met kwaliteit en kwaliteitsonderwerpen. Om nog scherper te krijgen wat jij als deelnemer wil weten, vragen we je bij aanmelding om casuïstiek aan te leveren.

Lees meer over de inhoud in dit nieuwsbericht.

Door wie? 
Steven Kant was Functionaris Gegevensbescherming bij verschillende organisaties in het sociaal domein en heeft ruime ervaring bij sociaal werk organisaties. Hij houdt zich vooral bezig met het helpen van organisaties in het zetten van de volgende stap in hun privacy- en informatiebeveiligingsvolwassenheid.

Goed om te weten

  • Bij aanmelding kun je direct anoniem een casus insturen waar jij vragen over hebt. We maken daarna met Steven een selectie van de inzendingen. 
  • Meld je uiterlijk vrijdag 11 oktober aan. Het webinar kan alleen doorgaan bij een minimum aantal deelnemers. 

Aanmelden kan hier.

Basis E-learning AVG 
Als je voorafgaand aan het webinar je basiskennis over AVG wilt opfrissen raden we je aan de e-learning te volgen. In een uur ben je op de hoogte van alle noodzakelijke basics uit de AVG. De heldere video’s en sprekende voorbeelden uit de praktijk van het sociaal werk verduidelijken en zetten je aan tot nadenken en tot een gesprek. 

Heb je nog vragen? Mail naar Loes Kalter.