Nieuwsbericht

Save the date: Algemene Ledenvergadering in het najaar

24 september 2024 | 1 minuut lezen

Mocht het nog niet in je agenda staan, noteer het dan nu: de Algemene Ledenvergadering van Sociaal Werk Nederland. Het vindt plaats op woensdagochtend 27 november en is dé gelegenheid om mee te praten en om jouw stem te laten horen.

Eén van de belangrijke onderdelen deze keer is de verkiezing van vier nieuwe bestuursleden. Eerder heb je kunnen lezen waarom we op zoek zijn, hoe het bestuursprofiel eruit ziet, dat je tot uiterlijk 18 oktober kunt reageren en hoe je dat kunt doen. Ben je geïnteresseerd? Lees hier nog eens het volledige nieuwsbericht.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de governance van de vereniging en het jaarplan. Over alle genoemde onderwerpen kun je je stem uitbrengen.

Aan het complete agenda wordt nog gewerkt. We laten zo snel mogelijk weten hoe die eruit ziet en hoe je je kunt aanmelden.

Wat?
Algemene Ledenvergadering

Wanneer?
Woensdag 27 november 2024 van 9.30 – 12.00 uur. Afsluitend kun je napraten en netwerken onder het genot van een broodje.

Waar?
Van der Valk Hotel Houten – Utrecht, Hoofdveste 25 in Houten.

 

Goed om te weten is dat de Algemene Ledenvergadering in principe alleen toegankelijk is voor de directeur(-bestuurder). Laat je agenda het niet toe zelf aanwezig te zijn, maar wil je wel jouw stem laten horen, dan kun je een medewerker of een collega-lidinstelling machtigen. Het machtigingsformulier delen we tegelijk met de eerdergenoemde informatie.

Heb je vragen over de Algemene Ledenvergadering? Mail dan naar directie@sociaalwerk.nl.