Nieuwsbericht

Jaarcongres Sociaal Werk: programma rond, nu ruim 250 aanmeldingen

28 augustus 2024 | 2 minuten lezen

Over een kleine maand is het zover: het Jaarcongres Sociaal Werk. Het programma is rond en de aanmeldingen stromen binnen. Zeker zijn van een plekje? Meld je direct aan. 

Het plenaire programma van het jaarcongres is rond en het belooft een inspirerende dag te worden. Lex Staal, directeur-bestuurder van Sociaal Werk Nederland, laat de kracht van samenwerken zien. Thom Verheggen, mede-auteur van de Oplossingsmachine, daagt ons uit met een vlammend betoog over eigenaarschap in het sociaal werk. 

Pieter Hilhorst (politicoloog en publicist) ontrafelt maatschappelijke ontwikkelingen en gaat het gesprek aan over samenwerken in het sociaal werk: concurreren én elkaar versterken. Ton van Houten (bestuursvoorzitter zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid) en Iris Leene (bestuurslid Divosa en Gemeente Apeldoorn) bespreken de uitdagingen en ontwikkelingen van financiering in het sociaal werk. Dolores Leeuwin is de dagvoorzitter en maakt van het programma een sprankelend geheel. Alles over het programma lees je op de website van het congres. 

Stel je eigen keuzeprogramma samen!
Een kleine greep uit de keuzemogelijkheden:

  • Strategisch Financieren van Maatschappelijke Waarde
  • IZA-GALA-WOZO: Dat gaat over ons!
  • Technologie en AI als motor van maatschappelijke veranderingen
  • Aan de slag met impact
  • Brede toekomstscenario’s voor, met en over sociaal werk 

Laat je aansteken door het vuur van verandering en profiteer nu van ledenkorting    
Om het vuurtje extra op te stoken bieden we voor elke 3e persoon 50% korting. Meld je hier direct aan.